Voorwaarden fotoshoot

Wilt u de onderstaande voorwaarden doorlezen voor de fotoshoot=

1. Vintage Photography fotografeert zowel op locatie (buiten) als in een studio. Voor de buitenlocaties geld dat weersomstandigheden nog wel eens roet in het eten willen gooien, in het geval van regen en wind ontstaan soms situaties die niet werkbaar zijn, zowel voor u niet als voor mij niet, daarom wordt de fotoshoot in dat gevallen verzet naar een ander moment of verplaatst naar de studio.

2. Er kunnen omstandigheden zijn waardoor de fotoshoot niet door kan gaan, wilt u dit minimaal 48 uur van te voren doorgeven? Dit kan andersom natuurlijk ook voorkomen door bijvoorbeeld ziekte of materiaalpech. In beide gevallen plannen we samen, zonder extra kosten, een nieuwe datum.

3. Alle bestanden worden zowel op HR als op WEB resolutie aangeleverd. Vintage Photography druk de foto’s ook graag voor u af! Wilt u de garantie hebben dat uw afdrukken mooi van kleur zijn? Vintgage Photography werkt met een professioneel fotolaboratorium en kan door deze samenwerking kleur garantie geven op alle afdrukken die u besteld. Mocht u zelf ergens anders afdrukken bestellen dan vervalt deze garantie.

4. Heeft u wel eens gehoord van auteursrecht? Dit betekent in het kort dat ik altijd eigenaar blijf van de foto’s die ik heb gemaakt. U mag de foto’s voor priv├ęgebruik vrij gebruiken maar niet publiceren. Wat ik hiermee bedoel is dat u ze niet mag verkopen of weggeven voor reclame doeleinden of bijvoorbeeld een publicatie of een tentoonstelling. U mag ook niet zeggen dat u de foto’s zelf gemaakt hebt of de foto’s veranderen zonder toestemming.

5. Met het deelnemen aan een fotoshoot geeft u toestemming om de gemaakte opnamen te gebruiken voor mijn website, Facebook en andere reclame doeleinden. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, laat dit dan gerust weten, dan hoor ik dat graag!

6. Maak je gebruik van de foto’s van Vintage Photogaphy op social media? Ik zou het erg waarderen als je vintage Photography wilt vermelden als de gene die de fotos heeft gemaakt.

7. Vintage Photography is niet aansprakelijk vooor schade die ontstaat tijdens de fotoshoot in welke vorm dan ook. Daarnaast is zij ook niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het plaatsen van foto’s op social meddia of door welke manier van publicatie dan ook ten behoeve van de promotie van Vintage Photography

8. Vintage Photography bewaard de gemaakte foto’s voor 1 jaar in haar archief. U bent zelf verantwoordelijk voor het opslaan en bewaren van uw foto’s. Na 1 jaar worden de bestanden uit ons archief te verwijderen.

9. U betaald de fotoshoot achteraf, de factuur ontvangt u na de fotoshoot, tegelijk met uw previeuws. De cd met foto┬┤s wordt na betaling van uw factuur afgeleverd. Eventuele nabestellingen kunt u contant betalen bij ontvangst.

10. Vintage Photography is onderdeel van Marchien de Lange, fotografie en grafisch ontwerp te Zwolle.