Voor de fotoshoot

Het kiezen van de juiste outfit lastig? Deze zes tips helpen je vast op weg:

1. Stem kleding qua kleur op elkaar af, bijvoorbeeld een spijkerbroek met wit. Kies iets wat tijdloos is en vooral: kies iets waar je jezelf in kan zijn. Vergeet natuurlijk de accessoires niet.
2. Liever geen: drukke prints en afbeeldingen, kleine ruitjes of streepjes.
3. Make-up? Mag wel iets dikker dan normaal.
4. Persoonlijke dingen die leuk zijn voor een shoot? Neem ze vooral mee!
5. Zorg voor een setje schone kleding voor kinderen.

De fotoshoot

Hebt u een keuze gemaakt voor een fotoshoot? Neemt u dan contact met mij op! Dan plannen we een datum en tijdstip in overleg. Voor een buiten shoot heb ik natuurlijk het liefste lekker weer, maar ook als het weer niet heel mooi is ontstaan de prachtigste foto's, hou hier wel rekening mee met uw kleding keuze.
Tijdens de fotoshoot zal ik de tijd nemen om u op uw gemak te stellen en poses zoeken die bij u passen. Misschien heeft u zelf nog ideeen? Ook die kunnen we proberen mee te nemen! Leuke props? Neem ze vooral mee!
Bij slecht weer wordt de fotoshoot verzet of verplaatst naar de studio.

Na de fotoshoot

De shoot zit er op...en nu?
Binnen een week ontvangt u een previeuw van alle opnamen. Uit deze opnamen kunt u het aantal foto's kiezen dat met u afgespoken is, eventueel kunt u extra foto's bijkopen a 8,50 per foto. De door u gekozen foto's worden bewerkt en binnen twee weken na besteldatum afgeleverd op CD. U ontvangt de foto's geretoucheerd en in kleur en zwartwit. Daarnaast ontvangt u de WEB bestanden, bestanden op lage resolutie die u online kunt gebruiken.
Alle opnamen worden gedurende 1 jaar bewaard in mijn archief. U ontvangt bij uw cd een overzicht van de afdrukmogelijkheden van uw foto's.

Loading Image
Scroll Illustration